L’àrea Pública de CCOO llança una nova campanya en defensa dels serveis públics i de les seves treballadores i treballadors

Amb el lema “Treballem per a tu”, CCOO vol reivindicar el paper principal i insubstituïble dels serveis públics en la societat i el compromís de les empleades i empleats públics amb la ciutadania. La situació de crisi que estem vivint ha evidenciat, un cop més, la necessitat d’incrementar les plantilles i els recursos del sector públic, i de millorar les condicions de treball de les seves treballadores i treballadors.

Darrere de la sanitat, l’educació, la mobilitat, les cures, les prestacions socials i de qualsevol necessitat de la societat, hi ha empleades i empleats públics treballant per fer possibles tots els serveis, malgrat les difícils circumstàncies en què ens trobem.

CCOO té unes prioritats molt clares que passen per l’increment de les plantilles, l’estabilitat de l’ocupació i la reducció de la temporalitat, la millora de les condicions de jornada i laborals, la carrera i classificació professional, la modernització de les administracions públiques, la formació, els plans d’igualtat i la salut laboral, entre d’altres importants qüestions.

En el context actual és més important que mai la interlocució fluïda, el diàleg social i el compromís de Govern amb la millora i defensa dels serveis públics, i amb les seves treballadores i treballadors. És urgent un nou Acord per a la millora de l’ocupació i les condicions de treball per a aquesta legislatura.

És imprescindible una aposta clara pel sector públic i l’augment de la despesa, incloent també els fons europeus, permetent així importants inversions per assegurar tots els drets de la ciutadania, ja que sense això no serà possible el procés de reconstrucció.

Arxivat a Uncategorized. Etiquetes: , , , . Comentaris tancats a L’àrea Pública de CCOO llança una nova campanya en defensa dels serveis públics i de les seves treballadores i treballadors