Convocades més d’un miler de places pel Servei Aragonès de Salut

org_insalud_personalizadoEl desenvolupament del Pacte per l’Ocupació en la Sanitat Aragonesa de 2014, subscrit entre el Govern d’Aragó i els sindicats CCOO, Cemsatse i Csif ha provocat la convocatòria de 1153 places a oposició durant aquesta setmana de febrer. Les places corresponen a les categories professionals de Metge d’Urgències (27), Infermera en Salut Mental (43), TCAI (595), Tècnic de Radiodiagnòstic (36), Comare (28) i Infermera (424).

A més, l’acord fi de vaga assolit recentment pels mateixos sindicats, que va derivar en l’aprovació d’una OPE extraordinària de 2016 de 1483 places i l’entrada en vigor s’ha demorat tres mesos, portarà a la convocatòria durant el mes de març de noves convocatòries d’aquestes categories, a més de les de Facultatiu Especialista d’Àrea (en les seves diferents especialitats) i Pediatres d’Atenció Primària.

El volum de convocatòries, la necessitat de convocar trasllats previs i el desenvolupament dels processos ja en marxa, com en el cas de zeladors (examen el 26 de març) o auxiliars administratius (examen el 2 d’abril), fa impossible anunciar la convocatòria d’oposicions d’altres categories que, en tot cas, s’aniran succeint al llarg d’aquest any.

Queda de manifest el valor de l’impuls donat per la Federació de Sanitat i Sectors Sociosanitaris de CCOO a Aragó a la consecució d’un pacte que no va estar exempt de polèmica, pel context sociopolític en el qual es va dur a terme -en plena època de retallades-, però que està suposant, no sense esforç per la part sindical perquè el Govern socialista respecti l’acordat, una disminució notable del percentatge d’eventualitat en l’organisme públic i un veritable nínxol d’ocupació de qualitat.

Enllaços d’interès:

Convocatòria i inscripción online:

www.aragon.es/DepartamentosOrganismosPublicos/OOAA/ServicioAragonesSalud/AreasTematicas/SeleccionProvision/Oposiciones/

Arxivat a Uncategorized. Etiquetes: , , . Comentaris tancats a Convocades més d’un miler de places pel Servei Aragonès de Salut
A %d bloguers els agrada això: