Davant l’anunci fet avui pel president de la Generalitat CCOO considera que els 7.000 llocs de treball públics són totalment insuficients per a les necessitats dels serveis públics de Catalunya

logo-ccoo-catalunya

Amb el fonament de la crisi econòmica, el Govern central i el de la Generalitat van decidir no efectuar la taxa de reposició de les vacants generades per jubilació, defunció i altres causes. En alguns casos les vacants van ser suprimides i van desaparèixer com a places d’ocupació i en d’altres van ser ocupades per personal interí. Això ha comportat, per una banda, la disminució de les plantilles reals i la desaparició del servei que prestaven i, per una altra, un increment del personal temporal i interí.
En el cas de Catalunya, entre el gener del 2011 i l’agost del 2016 s’han suprimit més de 7.000 places i moltes d’altres s’han cobert amb personal interí fins a arribar a representar més del 23% de la plantilla.

CCOO valora com absolutament insuficient aquest anunci i demana al Govern de la Generalitat una oferta d’ocupació pública que recuperi les vacants suprimides i redueixi el percentatge de personal interí a no més del 5%.

Arxivat a Uncategorized. Etiquetes: , , , , . Comentaris tancats a Davant l’anunci fet avui pel president de la Generalitat CCOO considera que els 7.000 llocs de treball públics són totalment insuficients per a les necessitats dels serveis públics de Catalunya
%d bloggers like this: