Publicació al DOGC de les bases específiques de les oposicions ICS

ICSAhir 19 de novembre de 2015 es van publicar al DOGC (Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya) les bases específiques per categories de les oposicions a places de l’ICS 2015. Per tant, avui s’obre el periode d’inscripció que restarà obert fins al dia 9 de desembre de 2015, per a fer la inscripció telemàtica.

Tots els sindicats amb representació a la Mesa Sectorial de Sanitat vam demanar de forma conjunta que s’aplacessin fins al 2016 i es poguessin acumular a les de l’any vinent en un escrit en el qual es diu que l’Acord de Govern 114/2015, de 21 de juliol, determina un nombre de places que és totalment insuficient, tenint en compte el nombre de personal interí i eventual que presta serveis a la nostra empresa i el nombre de places amortitzades i/o jubilacions no substituïdes durant els darrers anys, posant en risc la qualitat de la prestació del servei.

Aquesta convocatòria s’està fent amb la total oposició de la representació social present a la Mesa Sectorial i a la Mesa General de la Funció Pública. I s’exigeix, des de la part social, la paralització de la convocatòria fins que es pugui fer un major nombre de places, o bé, que s’ajorni fins el 2016 on no hi haurà l’excusa de la limitació de la taxa de reposició. Altres departaments de la Generalitat com Educació ja ho han fet.

Enllaç a bases DOGC

Arxivat a Uncategorized. Etiquetes: , , , , , , . Comentaris tancats a Publicació al DOGC de les bases específiques de les oposicions ICS
%d bloggers like this: