Posicionament de CCOO de Catalunya davant les eleccions del 27S

fotosDeclaració de CCOO de Catalunya davant les informacions aparegudes en els mitjans de comunicació en relació a Catalunya.

Davant les informacions aparegudes en els mitjans de comunicació en relació a Catalunya, CCOO de Catalunya vol recordar que és una confederació ( Confederació Sindical de la Comissió Obrera Nacional de Catalunya) amb estatuts propis i amb veu pròpia.

En aquest sentit volem manifestar el nostre total compromís amb el dret a decidir de la ciutadania de Catalunya i el total respecte a totes les opcions polítiques que es presenten a les eleccions del proper 27 de setembre, tal i com consta a la resolució aprovada en el nostre darrer congrés.

Tanmateix, CCOO de Catalunya vol manifestar el rebuig a les ingerències que en forma de por i amenaces volen condicionar el lliure debat i decisió del poble de Catalunya.

CCOO de Catalunya
21 de setembre de 2015

Feu clic per veure
el vídeo amb la declaració de Dolors Llobet, secretària de Comunicació i Portaveu de CCOO de Catalunya.
les propostes de CCOO de Catalunya per una Catalunya social
– les declaracions de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, al ‘Telenotícies Vespre’ de Televisió de Catalunya (21-9-2015), al minut 5’09”

Arxivat a Uncategorized. Etiquetes: , , , , , . Comentaris tancats a Posicionament de CCOO de Catalunya davant les eleccions del 27S
A %d bloguers els agrada això: