Comissió de seguiment del Pacte de mobilitat voluntària. Sessió de 20 d’abril de 2015

logo_CCOO_atenció_primaria_lleidaL’ICS ens dona les dades globals dels processos de gestió i serveis i de personal sanitari: places convocades, directes i resultes, participants, persones sense adjudicació, i el percentatge d’adjudicacions segons l’ordre de prioritat sol·licitada.

CCOO manifesta que depenent de l’àmbit s’ha donat més o menys informació, o només dades generals sense concretar el número de comissions de servei, de noves incorporacions i per tant es impossible conèixer quants interins estan afectats. Com a sindicat signant exigim tota la informació necessària per poder fer el seguiment adient en tots els àmbits.

Assignació dels llocs de treball al personal fix

Segons la direcció de la empresa en tots els àmbits s’apliquen els criteris acordats: continuïtat assistencial, localitat de preferència i ordre de puntuació.

CCOO manifesta que el problema més greu és que no s’ofereixen totes les places convocades, les direccions territorials actuen de forma absolutament arbitrària. Com sempre hem denunciat, els acords de la mesa sectorial no es compleixen en els àmbits, a la pràctica es desvirtuen totalmente. Per tant, exigim que la direcció de l’ics garanteixi el compliment estricte i el personal fix pugui optar a totes les places convocades.

Cessament d’interins

L’ICS ens informa dels criteris que s’aplicaran en alguns àmbits a més dels que estableix el document de garanties i compromisos. Primària Barcelona exclou de l’afectació al centre de Casernes i al 50% del CUAP, i el tractament de les places de gestores de casos es diferent segons l’àmbit.

CCOO no entén aquestes exclusions de la afectació, el què està clar és què independentment dels acords establerts, els àmbits han inventat nous criteris segons el seu interès demostrant així que no volen respectar res.

Vam acordar criteris objectius, transparents i públics i el què ens trobem és una aplicació subjectiva, interessada, arbitrària i sobre tot que conculca tant els drets del personal fix com els drets del personal interí.

Davant d’aquesta situació, tots els sindicats signants del Pacte de mobilitat hem exigit una reunió immediata de la Mesa Sectorial i el compliment dels acords.

Arxivat a Uncategorized. Etiquetes: , , , , . Comentaris tancats a Comissió de seguiment del Pacte de mobilitat voluntària. Sessió de 20 d’abril de 2015
%d bloggers like this: