Renovació de la polissa d’assegurança IT per l’afiliació

 segurosLes afiliades i afiliats que l’any passat vareu contractar l’assegurança d’IT heu rebut un correu on explica els canvis i les noves condicions de l’assegurança pel 2015, el qual reproduïm amb les noves condicions:

En relació a la pòlissa de baixa IT que hi ha en vigor actualment a la companyia CATALANA OCCIDENT i de la que el seu venciment va ser el dia 31-12-2014, donada la gran sinistralitat de la mateixa, ha provocat la inviabilitat per part de la companyia en la renovació a l’exercici 2015.

BORRELL PIÑOL ASSOCIATS CORREDORIA D’ASSEGURANCES, vetllant pels interessos dels seus clients, vistes les circumstàncies, va iniciar negociacions en altres companyies per aconseguir un producte similar a l’actual i després de mesos d’intenses i diverses reunions hem aconseguit una nova pòlissa amb la companyia MAPFRE que oferirà les mateixes cobertures, e inclús amb cobertures millors que la pòlissa anterior.

Concretament s’ha aconseguit una pòlissa SENSE CARÈNCIES, SENSE FRANQUÍCIES NI PREEXISTÈNCIES a un preu immillorable i on les exclusions seran les mínimes i molt concretes.

Per tal de donar una coherència i continuïtat a aquesta pòlissa, per que pugui perdurar en el temps i que no resulti inviable pel  2016, s’han pres les mesures pertinents i  s’han limitat els dies de baixa a 30 dies a l’any, límit que es podrà ampliar sempre i quan es sol·liciti de forma particular.

La pòlissa que es generarà a nivell general i de forma automàtica és la que s’adjunta en l’arxiu anomenat  POLISSA BAIXA IT 2015-30 DIES . Per poder fer l’ampliació d’aquesta pòlissa, s’haurà d’enviar un e-mail a: funcionaris@borrellpinyol.com o bé trucar per telèfon al 973 278 655.

Ens hem centrat en poder oferir un producte de qualitat, amb cobertures excepcionals, amb les mínimes exclusions i a un preu molt assequible,  però per poder obtindre aquest producte i encara que s’han valorat vàries opcions, s’han tingut de reduir els dies  màxims de indemnització a l’any, DONAT QUE EL COST D’INDEMNITZACIÓ D’UNA SOLA BAIXA DE 20 DIES ES DE 483 EUROS PER UN PREU DE TAN SOLS 49 EUROS/ANY queden les següents opcions disponibles: 

Opció Dies màxim indemnització Indemnització del dia 1 al 3 inclòs Indemnització del dia 4 al 20 inclòs Quota anual
1 30 42 € 21 € 49 €
2 60 42 € 21 € 69 €

Per últim, us informem que les condicions renovades d’aquestes assegurança són les següents:

COBERTURES:

 • Indemnització de 42 € del dia 1 al 3 inclosos.
 • Indemnització de 21 € del dia 4 al 20 inclosos.
 • Es cobreix el dia de l’alta.
 • Es cobreix des del 1r dia de baixa.
 • Sense períodes de carència.
 • S’assumeixen les preexistències.
 • Es cobreixen  malalties neurològiques.( Tals com les migranyes o la malaltia del trigemin)
 • Es cobreixen les ALGIES.
 • Límit de 30 dies d’indemnització  en sinistres per afiliat/any, sense límit de  sinistres, amb possibilitat de contractar una ampliació de 30 dies més.

Es fa constar que tenen cobertura exclusivament les malalties comunes i els accidents no laborals, quedant per tant exclosos de les cobertures de la pòlissa, les malalties professionals i els accidents de treball així com qualsevol contingència coberta al 100% per part de l’Administració.

No seran indemnitzables:

 • Els processos de baixa produïts per malaltia professional i/o accident laboral, així com qualsevol lesió o seqüela a conseqüència d’aquestes.
 • Les baixes produïdes per processos i tractaments psicològics o psiquiàtrics.
 • Les baixes produïdes per acte de servei, per Hospitalització per qualsevol causa i per intervencions quirúrgiques per qualsevol causa, requereixi o no hospitalització.

Entenem que el seu desig és la continuïtat de la cobertura de baixa IT, per tant si abans del 29-12-2014 no ens comunica el contrari, procedirem a donar-lo d’alta a la nova pòlissa esmentada en data 01-01-2015.

En els següents enllaços trobaràs la següent informació:

PÒLISSA BAIXA IT 2015- 30 DIES

02-CLAUSULADO ESPECIAL DE EXCLUSIONES – MAPFRE

PÒLISSA BAIXA IT 2015- 30 DIES_ CONDICIONS

Arxivat a Uncategorized. Etiquetes: , , . Comentaris tancats a Renovació de la polissa d’assegurança IT per l’afiliació
A %d bloguers els agrada això: