I Jornada sobre la sanitat a Lleida “El que no expliquen del nou ens sanitari de Lleida”.

cartell-jornada-sanitat-a4-1El sindicat intercomarcal de sanitat de les Terres de Lleida organitza, pel dia 5 de juny, a les 17 hores, la I Jornada sobre la sanitat a Lleida, sota el títol “El que no expliquen del nou ens sanitari de Lleida”.

El passat 20 de febrer de 2014, el Govern de la Generalitat va acordar unificar en un sol ens públic de gestió els centres sanitaris de dependència pública de Lleida, en un termini inferior a 6 mesos, amb la finalitat de simplificar la gestió, millorar les economies d’escala i augmentar la coordinació entre els nivells assistencials.

Sota aquesta argumentació, CCOO ens posicionem en contra perquè creiem  que s’amaga la possibilitat que en un futur la gestió pugui caure en mans de les empreses  privades que es dediquen a fer negoci amb la sanitat pública. A més, obre la porta a un canvi de model sanitari molt profund sense que hi hagi un debat transparent i amb totes les dades damunt la taula.

En aquestes jornades ens explicaran les raons per les quals es vol desfragmentar l’ICS i altres experiències de gestió i d’externalització de la gestió sanitària que en molts casos s’ha mostrat molt ineficient i mercantilista.

Ponents:

Dr. Antoni Barbarà Molina

Secretari de Dempeus per la salut pública.

“Lluita és Salut… la Salut es fa lluitant!

Dr. Josep Martí Valls

Membre del Grup de Polítiques de Salut del Centre d’Anàlisi i Programes Sanitaris (CAPS).

“10 raons per no fragmentar l’ICS”

Lloc: Sala Jaume Magre de Lleida

Dia: 5 de juny a les 17 hores.

C/ del Bisbe Torres, 2

Arxivat a Uncategorized. Etiquetes: , , , , , . Comentaris tancats a I Jornada sobre la sanitat a Lleida “El que no expliquen del nou ens sanitari de Lleida”.
A %d bloguers els agrada això: